NU SKA JAG BERÄTTA OM EN SAGA SOM HANDLAR OM EN TJEJ SOM ÄR DETEKTIV

Jag heter R.K.D. Hela dan idag så gick samma alarm hela tiden. På radio, i tv, på stan och hos polisen. Jag är egentligen detektiv. Men nu har jag trötnat på alla fall som kommer varje dag. Men idag var det ett alvarligt fall, en liten flicka hade blivit bortrövad. Men som jag sa så har jag ju trötnat på alla fall, så idag ska jag ut och cykla med mina kompisar. Romilda ropade mina kompisar, jag kommer jag ska bara hämta cykeln.När jag hämtat cykeln så cyklade vi iväg mot hamnen då såg jag en flicka som låg i vattnet det såg ut som hon som hade blivit bortrövad, vänta! sa jag jag är sugen på ett dopp cykla vidare ni jag kommer efter, okej sa mina kompisar och cyklade iväg. Jag såg en stege jag klättrade ner och tog upp flickan hon var helt avsvimmad jag cyklade till polisen.När jag kom fram så sa polisen vad vill du jag har inte tid egentligen, men om du viste vad jag har sa jag. vadå  sa polisen, jag har med flickan, herregud var hittade du henne, i floden sa jag, tack så mycket väldigt tack jag ska kontakta hennes mamma och här får du en guldmedalj som tack, cykla hem nu det blir snart mörkt sa polisen visst sa jag.När jag kom hem så sa mamma du är den bästa dottern man kan önksa sig, sen tängte jag efter. Det kanske inte är så tokigt att vara detektiv i alla fall.
SLUT :)


SNART NYTT ÅR!!

Nu är det nyårsafton!.Vi ska åka till några kompisar i västerås.Det ska bli kul men jag tycker inte om när fyrvekerierna kommer, för att det låter så mycket, slut :) 


EN SKÖN LÖRDAG!!!!!!!!

Igår så hade jag skolavslutnig!. Vi läste upp jultexter. Först så läste några om julskyltning sen julstök, adventsstjärnan, adventsljusstaken, adventskalendern, lucia och vidare och vidare, men det blev lyckat igår därför är det en skön lördag.

snart jul!

det är pirrigt med jul, jag menar ju att maten är god och att det är roligt med paket,jag vet inte var vi ska vara men jag hoppas hos mina kusiner för det är så roligt där. Jag önskar mig ganska många saker men jag har inte kommit på allt men det är ju ganska långt kvar till julafton,fast jag tycker också att vara hos morfar och kaija för att det är mysigt hos dom.   

RSS 2.0