Sportlov i Lund

Nu är vi i lund. Vi bodde först på Scandic star sen på Ahlströms hotell. Första dan på Scandic star gick vi ut på stan, jag fick en alv min storebror fick en indian. Sen när vi kom hem till hotellet badade vi i poolen. Igår badade vi i igen efter frukosten. Sen åkte vi till Ahlströms och checkade in. Sen gick vi på Burger king och åt lunch. vi träffade mamma sen, hon hade jobbat. Vi gick till Domkyrkan klockan 3 och lyssnade på ett klockspel. Igår var det fettisdag då åt vi semlor. På kvällen såg vi på bio vi såg Rosa pantern2 den var rolig. Innan vi gick på bio fick jag och min bror en varsin ny tröja. Men i dag ska vi åka hem. Hej då!


På väg till Lund

Idag gick vi upp klockan 6. Det var jobbigt! Nu sitter jag på tåget och spelar lite nintendo ds. Vi är i Katrineholm. Världens tråkigaste stad säjer mamma. Min pappa och min bror sover, mamma sitter och jobbar. Vi ska vara på tåget i fyra och en halv timma. Nu ska jag titta på min mosters blogg. Hej då!

Vad gör man på en lördag?

Det är lördag och jag har tråkigt. Jag har ringt till mina kompisar, men ingen var hemma. Jag kan titta på film, göra läxan, baka, rita. Men jag  kan inte bestämma mig. Min storebror har en kompis hemma. Dom spelar Bond på Nintendo wii. Jag tror jag ska titta på Kaspar i Nudådalen. Vi har hyrt den och måste lämna tillbaka den idag. Hej då!
 

Idag börjar jag blogga!

Det är jag som är Lulan. Jag spelar tennis varje söndag. Min kompis som jag har på tennisen är snäll.min storebror spelar tennis precis som jag.Han har vunnit en bokal han kom sjua.Jag tycker också om att rita och att teckna.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0