1:a 2:a 3:a

Jo det är så här att jag har ändrat jo den som kommer på det bästa namnet kommer 1:a och då blir man andra matte eller husse (alltså en stor del av hamstern). Och den som kommer 2:a kommer jag skriva om så skriv gärna om er själva lite. Och den som kommer 3:a kommer bara få välja mellannamnet, men det är alltid nått. Och en sak till som är viktikt det blev inte som väntat jo jag kommer få hamstern ganska snart så 1 november är stop dagen.Men lugn jag tror ni hinner men om ni är snälla så tipsa era vänner för jag kommer ställa in utmanigen om ingen skrivit något namn. Men säg till era vänner att gå in på
www.lulansblogg.blogg.se
Hoppas ni får ett bra höstlov!
Kram från mig Lulan8)

Jag har en liten utmaning till er!

Hej det är sent och jag har börjat med skvaller blogg. Okej,okej om mig själv då, men iallafall utmanigen är att den som kommer på bäst killnamn till min hamster kommer jag skriva om i andra inlägget, men ni vinner inget specielt men ni vinner äran bara ni skriver ett användarnamn. Men vänta! Jag kom på ett nytt pris att bli andra matte eller husse på hamstern. Okej jag vet att det inte är världens bästa pris men jag kom inte på något annat. Men tänk på att ni har bara kansen före  8 november sen tittar jag på alla namn och väljer ut ett. För att delta i tävlingen så tryck på ge en komentar och skriv t.e.x så här:

Hej mitt användarnamn är (ditt användarnamn) och jag skulle vila ställa upp i tävlingen med namnet ( namnet du ska ställa upp med).  Och om du vill så kan du skriva två namn men det är bara frivilligt eller hur många du vill.
 Nu kommer jag kommer inte på något mer men jag skulle bli riktikt glad.

SÅ KLART SLUT FRÅN MIG LEVERPASTEJ!


Söt hamster!


Snart fyller jag år!

Jag fyller år snart och jag är så spänd. Jag vet faktist en sak som jag få, jag det är otroligt jag ska få en hamster. Jag kommer inte på vad den ska heta men om någon kunde ge en liten kommentar så skulle jag bli glad vad den kunde heta. Det jag vet är att de kommer bli en kille så helst killnamn. Imorgon kommer min kusin och vi ska ha det jättekul.

Vill ni veta mer om hamstern så har jag lite fakta i nästa inlägg!

Tjao!


RSS 2.0